fbpx
STYLING ACADEMY_transparant180headerlogo

Een passend interieur is een waardevol bezit, het weerspiegelt je persoonlijkheid. Vaak kost het de nodige tijd en aandacht om tot een eindplan te komen. Soms is het lastig om een evenwichtige combinatie te vinden tussen licht, kleur en meubels.

De juiste meubelen spelen een belangrijke rol in een ruimte. Het gaat niet alleen om uitstraling en comfort, ook moeten de meubelen praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn en op de juiste manier in de ruimte worden geplaatst.

Soms zijn er bepaalde punten waar je op “vastloopt” tijdens het veranderen van je interieur, en heb je hier advies bij nodig. Ook indien je niet een geheel uitgewerkt totaaladvies wilt, maar wel behoefte hebt aan hulp bij het (her)inrichten of een juist kleuradvies, kun je kiezen voor een mondeling advies.

Interieuradvies en styling foto
mondeling kleuradvies
€ 249,-

Tijdens een bezoek aan huis krijgt je een passend advies over de inrichting en het rangschikken van meubels en accessoires.

Een juist kleuradvies is de basis van ieder interieur dus zal er ook bekeken worden welke kleuren het beste bij jouw en de ruimte passen.

Na mijn vertrek kun je aan de hand van jouw gemaakte aantekeningen direct aan de slag!

meubelplan
€ 695,-

Tijdens het intakegesprek bespreken we wat de behoeften, wensen en evt. problemen zijn.

Het meubeladvies bestaat uit een moodboard, plattegrond, en een shoppinglist.

Tijdens de planpresentatie bespreken we de eventuele vervolgstappen, tenzij je natuurlijk zelf aan de slag wilt gaan met het uitvoeren van je meubelplan, je hebt tenslotte een compleet plan in handen!

totaaladvies
€ 995,-

Tijdens het intakegesprek bespreken we wat de behoeften, wensen en evt. problemen zijn.

Het totaaladvies bestaat uit een complete presentatie; moodboard, materiaalcollage, meubelplan, lichtplan, perspectieftekeningen en shoppinglist.

Tijdens de planpresentatie bespreken we de eventuele vervolgstappen tbv de uitvoering van het interieurplan. Indien gewenst kun je zelf het advies uitvoeren of je laat de uitvoering aan Moodz over voor een verbluffend resultaat!

Yellow Bold & Modern Gym Health Website (3)
Gedragscode
Contact
Privacy statement
Cookies
Bedankt voor jouw vraag, ik neem deze zo snel mogelijk in behandeling!