fbpx
STYLING ACADEMY_transparant180headerlogo
Wie ben ik Sharon
Hey it's me!

Als een jonge creatieveling ontwikkelde ik al vroeg mijn passie voor wonen en interieur. Niet heel verrassend was het dus dat ik koos voor de vervolgopleiding als binnenhuisadviseur op het HMC in Rotterdam. Na mijn opleiding ben ik 13 jaar werkzaam geweest als verkoper/ adviseur bij een grote tegelhandel en daar mijn specialisme ontwikkeld op het gebied van tegels en sanitair.

Naast mijn baan bleef ik altijd in beweging, had mooie dromen, zag overal kansen en ondernam de gekste dingen.

Na een mindere periode besloot ik in mei 2011 om voor mezelf te starten als interieurstylist en richtte ik Moodz Styling op welke ik in september 2014 uitbereidde door het openen van mijn eigen woon/ kadowinkel Moodz Home in Bleiswijk.

Met Moodz Styling heb ik al veel mensen mogen helpen bij het realiseren van een passend interieur en vele interieurproblemen mogen oplossen. Omdat ik merk dat veel mensen vaak tegen dezelfde interieurproblemen aanlopen en dat er veel mensen zijn die graag zelf met hun interieur aan de slag willen gaan maar niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken, heb ik besloten om in 2016 de Moodz Styling Academy op te richten. Door alle ontwikkelingen en de steeds grotere vraag naar interieuradvies heb ik in april 2017 besloten om te stoppen met de winkel om mij zo meer te kunnen richten op het adviseren en realiseren van mooie interieurs en de online academy.

Met Online cursussen van Moodz Styling Acadamy spoor ik iedereen aan om de interieurstylist in zichzelf naar boven te halen.....Overtref jezelf!

Sharon Hofman
 
 
 
 
SOR Register-Interieurstyliste
Registratienummer 00392
International Academy for Interior design
Bedankt voor jouw vraag, ik neem deze zo snel mogelijk in behandeling!